

Sports Car Club of British Columbia

Presents
CACC Race #1
April 23 -24, 2022

FRIDAY: Car drop-off 5:30PM to 10:00PM. Main Gate Closed at 10:00PM. Evening Tech available. SATURDAY: !PLEASE DO NOT BLOCK PAVED LANES WHILE LOADING TRAILERS!

<u> </u>	:I L	LAGE DO N	OI DEC	ON I AVED LANES WITHEL EOF	DING TRAILLING:	
7:00	Maiı	n Gate Open	s – Reg	istration & Tech Opens		
7:30	-	8:30		Mandatory Novice Track Walk	Meet @ PreGrid	
8:30	Man	datory Drive	er's Mee	eting at PreGrid – Masks are rec	Juired	
9:00	-	9:20		Open Wheel 1	Practice	20 min
9:25	-	9:45		Novice Closed Wheel	Practice	20 min
9:50	-	10:10		Closed Wheel 2	Practice	20 min
10:00	Reg	Registration Closed				
10:20	-	10:40		Open Wheel 2 & NOW	Practice	20 min
10:45	-	11:05		Closed Wheel 1	Practice	20 min
11:10	-	11:25		Open Wheel 1	Qualifying	15 min
11:35	-	11:50		Novice Closed Wheel	Practice	15 min
11:55	-	12:10		Closed Wheel 2 Race 1	Qualifying	15 min
12:10	-	1:10		Lunch		
1:10	-	1:25		Open Wheel 2 & NOW Race 1	Qualifying	15 min
1:30	-	1:45		Closed Wheel 1 Race 1	Qualifying	15 min
1:55	-	2:15		Novice Closed Wheel Race 1	Race	20 min
2:25	-	2:45		Open Wheel 1	Race	20 min
2:55	-	3:15		Closed Wheel 2 Race 1	Race	20 min
3:25	-	3:45		Open Wheel 2 & NOW Race 1	Race	20 min
3:55	-	4:15		Closed Wheel 1 Race 1	Race	20 min
10:00PM	10:00PM MAIN GATE CLOSED - OPENS AT 7:00AM					

SUNDAY:

<u>Y:</u>							
7:00	Main Gate Opens – Registration and Tech Opens						
9:00	-	9:15		Closed Wheel 1	Qualifying	15 min	
9:20	-	9:35		Open Wheel 2	Qualifying	15 min	
9:40	-	9:55		Closed Wheel 2	Qualifying	15 min	
10:00	Reg	Registration Closed					
10:05	-	10:20		Open Wheel 1	Qualifying	15 min	
10:25	-	10:40		Vintage	Practice	15 min	
10:50	-	11:10		Closed Wheel 1 Race 2	Race	20 min	
11:20	-	11:40		Open Wheel 2 Race 2	Race	20 min	
11:45	-	12:00		Vintage	Qualifying	15 min	
12:00	-	1:00		Lunch			
1:00	-	1:20		Closed Wheel 2 Race 2	Race	20 min	
1:30	-	1:50		Open Wheel 1 Race 2	Race	20 min	
2:00	-	2:15		Vintage Race 1	Race	15 min	
2:25	-	2:45		Closed Wheel 1 Race 3	Race	20 min	
2:55	-	3:15		Open Wheel 2 Race 3	Race	20 min	
3:25	-	3:45		Closed Wheel 2 Race 3	Race	20 min	
3:55	-	4:15		Open Wheel 1 Race 3	Race	20 min	
4:25	-	4:40	•	Vintage Race 2	Race	15 min	
4:40	4:40 End Of The Day – Thank You for Racing at Mission Raceway Park Road Course						

ALL TIMES SUBJECT TO CHANGE AT ORGANIZER'S DISCRETION

This event will have the 6 groups as follows				
Closed Wheel 1: B-Spec, CRS, IP1, IP2, IP3, GT1, GT2, GT3, GTU	Novice Closed Wheel (Saturday Only)			
Closed Wheel 2: GTL, GTM, GTO, IPE-A, IPE-B, PRO3, SM	Vintage (Sunday Only)			
Open Wheel 1: FC, FL, SR	Open Wheel 2: FF, FV, Legends, NOW (SAT only), VOW (SUN only)			